postgis FeatureTypeList

Description

Hello,

I try to use geoserver 1.1.1 with a postgis (0.8.0) database but
when I run this request :
http://localhost:8080/geoserver/wfs?request=GetCapabilities - http://localhost:8080/geoserver/wfs?request=GetCapabilities
In the xml page, there is nothing in the FeatureTypeList ...

Here is my
jakarta-tomcat-5.0.19/webapps/geoserver/WEB-INF/catalog.xml file :

/********************* catalog.xml ***************************/
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<catalog>
<datastores>
<datastore id="local.postgis" enabled="true" namespace="zipcode">
<connectionParams>
<parameter name="host" value="localhost"/>
<parameter name="port" value="5432"/>
<parameter name="database" value="mydb"/>
<parameter name="user" value="user"/>
<parameter name="passwd" value="password"/>
<parameter name="dbtype" value="postgis"/>
</connectionParams>
</datastore>
</datastores>

<namespaces>
<namespace uri="http://picasso.dlsi.uji.es/schemas/oklahoma/zipcode" prefix="zipcode"/>
</namespaces>

</catalog>
/*****************************************************************/

Here is my jakarta-tomcat-5.0.19/webapps/geoserver/data/featureTypes/nw/info.xml file

/******************* info.xml **************/
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<featureType datastore="local.postgis">
<name>nw</name>
<title>nw</title>
<abstract>nw</abstract>
<keywords>name</keywords>
<latLonBoundingBox minx="-0.809600500000002" miny="39.7350649" maxx="0.509200900000003" maxy="40.7864622" />
<SRS>32118</SRS>
</featureType>
/****************************************/

If someone can help me ...

Environment

None

Activity

Show:
codehaus
April 10, 2015, 4:44 PM

CodeHaus Comment From: cholmes - Time: Fri, 5 Mar 2004 23:11:58 -0600
---------------------
<p>Could you attach the catalina.out? I imagine that some parameter specific to your db or configuration is slightly wrong, or perhaps you didn't start up postgis to recieve connections (did you start postmaster with -i?) There's a number of possible things that could go wrong, if I can see the error log then I can probably diagnose it. Oh, and be sure to set the logging level to FINER in the services.xml file.</p>

codehaus
April 10, 2015, 4:44 PM

CodeHaus Comment From: nicolas invernon - Time: Mon, 8 Mar 2004 04:23:16 -0600
---------------------
<p>I didn't start postmaster with -i ...

Now it's ok.

Thank you very much.</p>

<p>Nicolas</p>

Assignee

Unassigned

Reporter

codehaus

Triage

None

Fix versions

None

Affects versions

Components

Priority

High
Configure