Convert to gml from shp

Description

Test case included in attachment.

Bug only apply to shape, with Oracle Spatial it works fine.

Thanks for your help,
Miloš Pegan

Environment

None

Activity

Show:
codehaus
April 10, 2015, 4:23 PM

CodeHaus Comment From: cholmes - Time: Fri, 18 Nov 2005 06:59:35 -0600
---------------------
<p>(FYI to everyone else, his test case has more information)</p>

<p>Milo, next time could you describe the problem in the text of the issue as well.</p>

<p>Could you tell me the SRS of your shapefile? I'm attempting to test in udig, but do use the WFS I need a proper lat/long bounds, and thus the SRS. </p>

<p>Also have you tried it in any other viewers? It's possible there's a problem with tatuk's GML parsing, instead of with GeoServer. It could very well be GeoServer, I just want to be sure to eliminate all the possibilities. </p>

<p>If it is in geoserver, then it has to be in the GML producer, since udig seems to read the shapefile in just fine.</p>

codehaus
April 10, 2015, 4:23 PM

CodeHaus Comment From: cholmes - Time: Fri, 18 Nov 2005 07:03:06 -0600
---------------------
<p>Wait, and you're saying that the same data, when going through GeoServer, but <em>from</em> oracle spatial instead of this shapefile actually works? That strikes me as rather odd... If so could you include the GML output of the oracle GetFeature request?</p>

codehaus
April 10, 2015, 4:23 PM

CodeHaus Comment From: milos - Time: Fri, 18 Nov 2005 13:09:40 -0600
---------------------
<p>Data from geoserver (datasource = Oracle Spatial).</p>

codehaus
April 10, 2015, 4:23 PM

CodeHaus Comment From: milos - Time: Fri, 18 Nov 2005 13:12:46 -0600
---------------------
<p>I will describe the problem in the text of the issue next time. No porblem.

SRS for shp is 0 (or no srs).

I tried with other viewers (ArcGis 9). It's the same problem. Polygon is not correctly converted.</p>

<p>See data from Oracle Spatial in previous comment (1730_gii1.zip). </p>

codehaus
April 10, 2015, 4:23 PM

CodeHaus Comment From: cholmes - Time: Wed, 18 Jul 2007 09:50:18 -0500
---------------------
<p>I'm gonna guess this is fixed by now.</p>

Assignee

Unassigned

Reporter

codehaus

Triage

None

Fix versions

None

Affects versions

Components

Priority

High
Configure