Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Medium
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 2.13-beta
    • Component/s: WFS
    • Labels:

      Description

      The request is this one:

      <CreateStoredQuery xmlns="http://www.opengis.net/wfs/2.0" service="WFS" version="2.0.0">
        <StoredQueryDefinition xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
                                id="urn:example:wfs2-query:GetFeatureByTypeName">
            <Title>GetFeatureByTypeName</Title>
            <Abstract>Returns feature representations by type name.</Abstract>
            <Parameter name="typeName" type="xsd:QName">
               <Abstract>Qualified name of feature type (required).</Abstract>
            </Parameter>
            <QueryExpressionText isPrivate="false"
                                 language="urn:ogc:def:queryLanguage:OGC-WFS::WFSQueryExpression"
                                 returnFeatureTypes="">
               <Query typeNames="${typeName}"/>
            </QueryExpressionText>
      </StoredQueryDefinition>
      </CreateStoredQuery>
      

      Multiple issues:

      • The parsing machinery does not handle gracefully the default namespace usage instead of explicit prefixes
      • The validation code is not prepared to handle the parametric typename

        Attachments

          Issue links

            Activity

              People

              • Assignee:
                aaime Andrea Aime
                Reporter:
                aaime Andrea Aime
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: